AKÇAY, HENTBOLDA VARIM” DEDİ..

AKÇAY, HENTBOLDA  VARIM” DEDİ..

Akçay Belediyespor futbol, basketbol, satranç ve taekwondodan sonra hentbolda da mücadele etmeye başladı. Akçay Belediyespor Küçük Erkekler Hentbol Takımı Balıkesir İş şampiyonasına iki takımla birden katıldı.




Hentbol Balıkesir İl Şampiyonası, Burhaniye Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalar ile başladı. Geçen yıl il birincisi olan Akçay Belediyespor, bu yıl da küçük erkeklerde iki takımla birden mücadele etmeye başladı.

2004 yılında kurulan ve başta futbol olmak üzere basketbol, briç, satranç, taekwondo dallarında mücadele eden Turuncu Beyazlı ekip, geçen yıl ilk kez katıldığı Hentbol İş şampiyonasında il birincisi olarak Kocaeli'de yapılan Marmara Bölge şampiyonasında Balıkesir'i temsil etmişti.

Bu yıl da hentbolda iddialı olan Akçay Belediyespor, altyapıdan yetiştirdiği sporcular ile yine şampiyonluğun iddialı takımlarından birisi haline geldi. 

Akçay Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Sadi Öz, Akçay Belediyespor'un kuruluşundaki en büyük amaçlarından birisinin Akçaylı gençlere spor yapabilme imkânı sunmak olduğunu belirterek, Akçay Belediyespor olarak 6 dalda mücadele ediyoruz.`` 

``Takımlarımızın tamamı Akçaylı genç sporcularımızdan oluşuyor. Hentbolda iki yıldır yer alıyoruz. Geçen yıl yakaladığımız başarı grafiğini bu yılda sürdürerek başarılı olmak istiyoruz” dedi. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı